Är du intresserad av att bli familjehem, jourfamilj, kontaktfamilj eller vill du bara veta lite mer om dessa uppdrag, kom då förbi och prata med oss. Just nu har vi ett stort behov av familjer som kan ta emot barn/ungdomar i olika åldrar och med olika bakgrund samt ensamkommande barn.

Välkommen till en informationskväll där vi från AM4 Familjehemskonsulter AB berättar mer om de olika uppdragen, och där du har möjlighet att ställa frågor. Efter informationskvällen meddelar du oss om du fortfarande är intresserad. Vi kontaktar dig för att diskutera vidare.

Datum: 26 april. Tid: kl 18.00. Plats: Norrgatan 17, 352 31 Växjö.
Anmälan: Anmäl er till Informationsträff med namn och telefonnummer genom att skicka ett mail till mimoza.nuhiu@familjehemskonsulter.se

Välkommen den 26 april kl 18:00

Mimoza Nuhiu